top of page
city in greece

Cruises

Deluxe Travel biedt eerste klas cruisevakanties. Of je nou zoekt naar een avontuurlijke belevenis zoals een avontuurlijke Caribbean cruise of een onvergetelijke trip op een luxueuze Alaska cruise; er zijn talloze opties en voor ieder wat wils. Bekijk welke betaalbare cruises we aanbieden en kies welke het beste bij jou past!

HAL-Koningsdam-Flam-Noorwegen-768x576.jpg.jfif
HAL logo.png

HOLLAND AMERICA LINE

Al bijna anderhalve eeuw biedt Holland America Line (HAL) cruises aan over de gehele wereld. Holland America Line zorgt ervoor dat de gasten hun cruise als een stijlvol avontuur beleven. Om de reis helemaal tot een onvergetelijke ervaring te maken zijn de schepen van alle gemakken voorzien. U ervaart zelf het ultieme genieten op zee. Dansen, dromen, ontspannen, enerveren, consumeren, verbazen. Onvergetelijke indrukken opdoen in een wereld die echt niet onbereikbaar is.
Holland America Line blijft trouw aan de tijdloze elegantie van het oceaanreizen. Vanaf het moment dat u aan boord stapt van een van hun ruime, middelgrote schepen merkt u het verschil. Klassieke scheepslijnen. Een fraai interieur. Warme, gastvrije service.

Meer informatie
Zeilen op zee

ONTVANG EEN REISOFFERTE

Maak je volgende vakantie onvergetelijk

Bedankt voor de inzending!

bottom of page