top of page

OVER ONS

Voor al uw reisplannen

Welkom bij Deluxe Travel

Bij Deluxe Travel zijn we gepassioneerd door reizen en streven we ernaar om onvergetelijke avonturen voor onze klanten te creëren. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende strandvakantie, een spannend avontuur in de wildernis of een culturele ontdekkingsreis, wij staan klaar om je te helpen de perfecte reiservaring te vinden.
 

Daarnaast streven we ernaar om verantwoord toerisme te bevorderen. We werken samen met lokale gemeenschappen en leveranciers die duurzame praktijken ondersteunen en zich inzetten voor het behoud van het milieu en de cultuur van de bestemmingen die we bezoeken. We moedigen onze klanten aan om respectvolle reizigers te zijn en positieve impact achter te laten waar ze ook gaan.
 

Op onze website vind je inspiratie, reistips en een overzicht van enkele van de meest populaire bestemmingen die we aanbieden. Of je nu een groepsreis, een individuele reis of een huwelijksreis plant, we hebben verschillende reisarrangementen die aan jouw behoeften voldoen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij het plannen van jouw volgende droomreis. Bij Deluxe Travel zorgen we ervoor dat elke reis een onvergetelijk avontuur wordt!

Camel Tour

Ontmoet het team

TIPS VAN HEN DIE JOU VOOR GINGEN

Tevreden klanten zeggen het voort

Ik vind het fantastisch om klanten te helpen de perfecte bestemming voor hun volgende reis te vinden en na afloop over hun belevenissen te horen. Ontdek de fantastische ervaringen die mijn klanten hebben gehad na te hebben gewerkt met DELUXE TRAVEL. Bekijk hieronder een aantal beoordelingen en zie hoe ik ze heb kunnen helpen bij het verkennen van de wereld.

arlette_edited.jpg

Goede en persoonlijke begeleiding bij het samenstellen van de reis. Alles was tot in de puntjes geregeld. Na opmerking over de kamer in het hotel heeft Stijn voor ons een gratis upgrade verzorgd! Wij zijn fan en boeken zeker opnieuw.

A. Bervoets

Deluxe Travel streeft altijd naar volledige klanttevredenheid. Deluxe Travel is opgericht met als doel de beste vakantiedeals voor jou te kunnen scoren. Of je nou een vakantie op een enkele bestemming of een complete wereldreis wilt; alles is mogelijk. Wat je reiswensen ook zijn, we zijn er om je te helpen.
Deluxe Travel, is zelfstandige ondernemer en aangesloten bij United Travel; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs. Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel lid van ANVR (5471) en SGR (3642). 
U boekt en betaalt aan United Travel (KvK nummer 59901152)

bottom of page