top of page

Dag 1: Aankomst Muscat luchthaven - Transfer naar het hotel - Muscat overnachting

Begroeting aan de gate door een persoonlijke assistent en een portier met een naambordje van de wagens. Terwijl onze gasten genieten van Prime Class Arrival Lounge versnaperingen, worden visumprocedures gedaan door een persoonlijke assistent, indien nodig. Speciale Fast Track door immigratie. Bagage wordt opgehaald onder begeleiding van een persoonlijke assistent en portier. Begeleiding naar de uitgang van de terminal onder begeleiding van een persoonlijke assistent en portier. Transfer naar het hotel en check-in. Ontmoeting in de lobby met de vertegenwoordiger van Wellness Arabia voor een presentatie van 45 minuten over de wellnessactiviteiten. Overnachting in Muscat hotel.

Dag 2: Muscat Hotel - Yoga & Meditatie - Namiddag halve dag tour door Muscat

Start de wellness activiteit met Ashtanga Yoga - Energieke yoga die adem en beweging synchroniseert.
Gevolgd door 1 uur mindfulness meditatie gericht op het huidige moment, het loslaten van verleden en toekomst met yogische ademhalingsoefeningen. Geniet van een gezond ontbijt en de rest van de ochtend ter vrije besteding. In de namiddag, pick-up van het hotel en rit naar Old Muscat en fotomoment bij Al Alam palace, het paleis van de Sultan, voordat je verder gaat om de twee Portugese forten, Mirani en Jalali, van de buitenkant te bewonderen. Verder naar het Bait Al Zubair Museum. Dit privémuseum in de oude stad van Muscat staat bekend om zijn mooie collectie traditionele kostuums, antieke juwelen en wapens. Ga verder naar Muttrah Souq, een van de oudste markten in Oman, die ongeveer tweehonderd jaar oud is. Ga op zoek naar kunstvoorwerpen, antiek, traditionele textiel en sieraden in de levendige straten van de traditionele Arabische markt. Terugkeer naar het hotel. Overnachting in Shangri-La Al Bandar.

Dag 3: Muscat Hotel - Bimah Zinkgat - Wadi Shab - Wahiba woestijn - zonsondergang meditatie - overnachting Wahiba

Ontbijt in het hotel en uitchecken.
Stop bij Bimah Sinkhole, een diep natuurlijk zinkgat gevuld met water. De plaatselijke bevolking zegt dat een meteoor op deze plek is gevallen, waardoor het natuurlijk zinkgat is ontstaan en er een meertje is ontstaan.
Trek en zwem bij Wadi Shab. Zoet water dat van de top van de bergen stroomt, komt samen met het zilte zeewater aan de oevers. Dit creëert een milieudiversiteit die uniek is voor deze wadi en zorgt ervoor dat hij op een voetstuk staat in vergelijking met de andere wadi's (valleien) in het Sultanaat. Aankomst in de kuststad Sur. Bezoek de dhowfabriek om de bouw van traditionele houten boten te zien die variëren in ontwerp en grootte. Neem daarna een fotomoment bij de Al Ayjah vuurtoren. Aankomst bij de ingang van Wahiba Sands (ook bekend als Sharqiya Sands). De langgerekte duinen strekken zich uit over een lengte van 200 km en een breedte van 100 km tot aan de Arabische Zee en zijn al 7000 jaar het thuis van de Bedoeïenen. Je kunt de hoge duinen opgaan en getuige zijn van de onvergetelijke zonsondergang in de woestijn, voordat je door de zandduinen rijdt om het kamp te bereiken. Cocktail bij zonsondergang in de duinen. Zonsondergangmeditatie over vergeving en loslaten. Overnachting in het Wahiba woestijnkamp.

Dag 4: Wahiba kamp - zonsopgang ademhalingsoefeningen en meditatie - vertrek luchthaven Muscat

Begin je dag met transformerende ademhalingsoefeningen over dankbaarheid en vervulling. Dit wordt gevolgd door een hartmeditatie. Geniet van het ontbijt in het kamp. Transfer naar de luchthaven van Muscat.

Ontdek Oman

Sunrise & The Desert

bottom of page