top of page
VIP-rit

LUCHTHAVENVERVOER

VERMIJD HOGE PARKEERKOSTEN

MEER COMFORT EN GEEN GESLEUR MET BAGAGE

MEET & GREET SERVICE

VAKANTIE BEGINT VANAF JE VOORDEUR

Wij werken enkel met professionele en opgeleidde chauffeurs die de waarden veiligheid en comfort hoog in het vaandel dragen. Een taxichauffeur moet zin hebben voor verantwoordelijkheid en defensief rijgedrag. Jij moet kunnen genieten van de rit en ontspannen aankomen op de luchthaven. Onze chauffeur zal je ook stipt op tijd ophalen zodat je stress kan vermijden en met een gerust gevoel richting naar je vakantie kan toeleven.

LUCHTHAVEN MEET AND GREET SERVICE

Bespaar jezelf de tijd, moeite of stress en weet dat er iemand op je wacht bij aankomst. Vlucht wat vertraging of eerder geland? Geen zorgen jou vluchtgegevens worden opgevolgd.
Wanneer u dan terug naar huis komt, wacht de chauffeur u op in de luchthaven bij het meetingpoint met een naambordje of logo van uw firma.

shutterstock_2020658762.jpg
Zakenman in een auto

PRIVÉ VERVOER

Geniet in alle rust van je rit van of naar de luchthaven. Geen extra stops om andere op te halen. Onze chauffeurs rijden volledig privé voor jou.
Kortom verhoogd comfort en exclusiviteit, je vakantie of zakentrip begint al vanaf je de voordeur dicht slaat.

VIP SERVICE

De mogelijkheid bestaat erin om je vervoer te upgraden naar ons VIP pakket. 
Fast track om lange wachtrijen op de luchthaven te voorkomen, host die je opwacht aan de gate, limo service is allemaal mogelijk op verzoek.

s.jpg
shutterstock_1835818411.jpg

MINDERVALIDE

Voor mensen met een handicap speelt gehandicaptenvervoer een erg grote rol. Zij zijn vaak niet in staat om zich zelfstandig van A naar B te verplaatsen en zijn dan ook dankbaar dat zij kunnen terugvallen op ons vervoer van mindervaliden. Wij voeren het gehandicaptenvervoer met de grootste zorg uit. Alle passagiers zijn bij ons in goede handen en worden in alle veiligheid naar hun eindbestemming gevoerd. U schakelt ons dus met een gerust hart in voor het vervoer van mindervaliden. Ook het vervoer van rolstoelpatiënten is geen probleem voor ons, aangezien ons wagenpark uitgerust is met bussen waar rolstoelen inpassen.

bottom of page