top of page

DIT IS EEN TITEL.

Algemene informatie
Al bijna anderhalve eeuw biedt Holland America Line (HAL) cruises aan over de gehele wereld. Holland America Line zorgt ervoor dat de gasten hun cruise als een stijlvol avontuur beleven. Om de reis helemaal tot een onvergetelijke ervaring te maken zijn de schepen van alle gemakken voorzien. U ervaart zelf het ultieme genieten op zee. Dansen, dromen, ontspannen, enerveren, consumeren, verbazen. Onvergetelijke indrukken opdoen in een wereld die echt niet onbereikbaar is.

Holland America Line blijft trouw aan de tijdloze elegantie van het oceaanreizen. Vanaf het moment dat u aan boord stapt van een van hun ruime, middelgrote schepen merkt u het verschil. Klassieke scheepslijnen. Een fraai interieur. Warme, gastvrije service.


De schepen van Holland America Line zijn dusdanig ontworpen dat er volop plekken zijn waar u rust kunt vinden. Wat kan ik aan boord ondernemen? Eten, drinken of luieren op een ligbed, op excursie, in het zwembad, in de jacuzzi’s of in de sauna. En als de avond valt -al dan niet formeel gekleed voor een exquise diner of u gaat op zoek naar ander vertier op de talrijke dekken.

Schepen


Bestemmingen
Holland America Line cruiseschepen gaan de hele wereld over. De HAL heeft zelfs haar eigen eiland Half Moon Cay op de Bahama’s. Een halve dag relaxen aan een stukje ongerept tropisch Caribbean in de wereld van Holland America Line. Ook biedt de rederij diverse wereldcruises aan of delen daarvan. Uniek zijn de vertrekken vanuit Nederland naar Noorse Fjorden, Baltische staten en wat dacht u van de Noord Kaap en IJsland. De Holland America Line heeft ook expeditie cruisen langs Antarctica, Groenland en de exotische kustlijn van Zuid Amerika.

Accommodatie (Hutten)
Enkele van de voorzieningen van de hutten zijn luxe bedden en beddengoed, grote en extra zachte handdoeken van Egyptisch katoen, luxe badstof badjassen, massagedouchekoppen, haardrogers, toiletartikelen van Elemis Aromapure, televisies met dvd-spelers, voldoende opbergruimte, gratis vers fruit en gratis 24-uurs dineren op de kamer. Accommodaties op Holland America variëren van staterooms van het interieur tot suites. De ruime Neptune Suites hebben ook een eigen Neptune Lounge, waar gebruik gemaakt kan worden van o.a. conciërge service.

Culinair
Dineren op de schepen van de Holland America Line is een ervaring om van te genieten. Gasten kunnen kiezen voor een traditionele vaste maaltijd of kiezen voor As You Wish® voor een open diner zitting. Holland America Line biedt ook een informeel ontbijt, lunch en diner aan in het Lido Market buffet restaurant. Ook zijn er specialiteitenrestaurants aan boord van de Holland America Line schepen, zoals o.a. The Pinnacle Grill, Tamarinde, Canaletto en The Dive.

bottom of page