top of page

Hoe kiest u een betrouwbaar reisbureau?

Op reis zonder zorgen

U wilt in de winter warmere oorden opzoeken? Of gaat u in de zomervakantie met het hele gezin graag genieten tijdens een paar weken vrij? Vakanties zijn leuk om naar uit te kijken, maar er kruipt ook altijd heel wat tijd in om die voor te bereiden. Daarom nemen reisbureaus het plannen van uw reis met plezier van u over om u zorgen en stress te besparen. Ervaren reisagenten kennen de interessantste bestemmingen en hotelarrangementen. Zij kunnen u op weg helpen om het beste uit uw vakantie te halen en eventueel een mooie deal te scoren. Bij Deluxe Travel gevestigd in Borgloon, Limburg, bent u hiervoor aan het juiste adres!Waarop letten bij het kiezen van een reisbureau

Om de volledige planning van uw reis uit handen te geven, is het aangewezen om een reisadviseur te kiezen die u met zekerheid kunt vertrouwen. Er bestaat echter veel fraude in deze sector en als klant kunt u al eens in de val lopen. Let daarom op de volgende zaken bij het kiezen van een reisbureau:


1. Erkenning: Is het bureau aangesloten bij een groter agentschap? Hebben ze de nodige vergunningen?

2. Ervaring: Heeft de reisagent of het team al veel opdrachten uitgevoerd? Kennen ze er wel iets van?

3. Verzekering: Een insolvabiliteitsverzekering aangaan is interessant zodat u uw geld terug kunt krijgen mocht het bureau failliet gaan.


Hoe Deluxe Travel het doet

Bij Deluxe Travel staat de relatie met de klant centraal: ze luisteren naar uw noden en wensen, geven persoonlijk advies en begeleiding op maat, en zijn altijd bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn ze aangesloten bij de internationaal erkende organisatie United Travel en bent u steeds dubbel verzekerd. Zo zijn in de tweede verzekering calamiteiten inbegrepen, waardoor in geval van natuurrampen of andere onverwachte gebeurtenissen uw reis wordt omgeboekt en onvoorziene kosten of ongebruikte reisdagen worden gerecupereerd.


Binnenkort op reis? Contacteer dan Deluxe Travel en maak nu een afspraak om uw reisplannen persoonlijk te bespreken.

4,754 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page