top of page

Waar gaat de reis deze winter heen?

Dubai De Verenigde Arabische Emiraten is een land in het Midden-Oosten dat vooral bekend is dankzij haar emiraat Dubai. Als bloeiende oase is Dubai een populaire vakantiebestemming geworden voor reizigers van over de hele wereld.


Dubai heeft tijdens de coronacrisis het virus goed in de hand gehouden en zich, mede dankzij het goede weer en de korte vliegtijd, kunnen profileren als ideale reisbestemming. Met haar ruime keuze aan schitterende hotels met hoge standaarden en bediening van topkwaliteit, bent u op uw wenken bediend.


Dubai zet sterk in op vrouwvriendelijkheid. U kunt dus zonder probleem in Westerse kleding en badgerief genieten van uw vakantie. Dankzij een sterke camerabeveiliging voelt u zich altijd op uw gemak.


Flaneert u binnenkort over de boulevard aan de Dubai Mall? Of gaat u op avontuur met een bedoeïenervaring in de woestijn? Touroperator Stijn heeft zelf 5 jaar in Dubai gewoond en is bijgevolg dé persoon bij uitstek om u reisadvies op maat te geven.Abu Dhabi

Een ander Emiraat dat erg in trek is, is Abu Dhabi, die een stuk groter is dan Dubai en dan ook heel wat te bieden heeft. Abu Dhabi is vooral populair bij families, dankzij zijn rustigere sfeer en prachtige strandresorts waar u volop kan genieten van een deugddoende vakantie. Daarnaast zijn er niet te missen bezienswaardigheden, zoals de magnifieke Sheikh Zayed moskee, het Yas Island van de Formule 1, de pretparken en het bruisende nachtleven.


Nog indrukwekkend is Saadiyat Island met parelwitte stranden, luxeresorts, golfbanen en binnenkort ook musea als het Guggenheim en het Louvre. Abu Dhabi heeft nog zoveel meer te bieden, maar misschien is het aan u om dat allemaal zelf te ontdekken tijdens uw volgende reis?


Download hier onze aanbieding voor Abu Dhabi.

Hotel Shangri - Abu Dhabi
.pdf
Download PDF • 127KBReageer snel om deze aanbieding te boeken of om een aangepaste formule te ontvangen van Stijn! Contacteer Deluxe Travel

4,401 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page